De cursus Voedsel conserveren kun je leren....! cursus zit inmiddels vol!
Wil je toch deelnemen of andere opties bespreken? Geef ons dan je gegevens door voor de wachtlijst.
€ 65,00
Wil je leren hoe je de overvloed van het seizoen kunt vasthouden en dus kunt genieten van smaakvolle, zelfgemaakte lekkernijen het hele jaar door? Doe dan mee aan de cursus kennismaking en proeverij van het conserveren (inmaken) van voedsel op diverse en heerlijke manieren:
Drogen, fermenteren, wecken en inleggen op olie en azijn!
Tijdens deze kennismaking ontdek je de beginselen van:
Voor wie is deze kennismaking/proeverij geschikt?
Zorg dat je erbij bent en ontdek hoe je je eigen voorraadkast vult met smakelijke en gezonde lekkernijen.
De cursus vindt buiten plaats onder een afdak, trek daarom warme kleding en schoeisel aan.
De cursus is van 10.00 uur tot 13.00 uur.
Materiaalkosten zijn 5 euro, ter plekke contant bij de docent te voldoen.
Boerderij Wolfslaar
Wolfslaardreef 95
4834 SN, Breda
O.E. (Olga) Kroes
Constant Permeke voorman van het Vlaams expressionisme ?
Voor meer info click hier ›In Februari starten alle NT2 cursussen. Schrijf je in want vol is vol !
Voor meer info over NT2 click hier. ›Aanmelden click hier ›