De cursus Voedsel conserveren kun je leren....! zit inmiddels vol!
Wil je toch deelnemen of andere opties bespreken? Geef ons dan je gegevens door voor de wachtlijst.
€ 29,00
Wil je leren hoe je de overvloed van het seizoen kunt vasthouden en dus kunt genieten van smaakvolle, zelfgemaakte lekkernijen het hele jaar door? Doe dan mee aan de workshop (kennismaking en proeverij) van het conserveren (inmaken) van voedsel op diverse en heerlijke manieren:
Drogen, fermenteren, wecken en inleggen op olie en azijn!
Tijdens deze kennismaking ontdek je de beginselen van:
Voor wie is deze kennismaking/proeverij geschikt?
Zorg dat je erbij bent en ontdek hoe je je eigen voorraadkast vult met smakelijke en gezonde lekkernijen.
We kunnen slechts 1 of 2 technieken echt zelf in praktijk brengen vanwege de tijdsduur van de workshop. Maar met de kennis die je opdoet kun je al snel thuis zelf aan de slag.
De workshop vindt buiten plaats onder een afdak, trek daarom warme kleding en schoeisel aan.
NB Vanwege koudere weersomstandigheden is de workshop in het najaar/ winter verplaatst naar (binnen bij) boerderij Wolfslaar, voormalig kinderboerderij Wolfslaar.
Drie bijeenkomsten over de geschiedenis van de film i.s.m. Filmhuis Breda
Voor meer info click hier ›Aanmelden click hier ›