De cursus Vervolgcursus Voedsel conserveren kun je leren...! zit inmiddels vol!
Wil je toch deelnemen of andere opties bespreken? Geef ons dan je gegevens door voor de wachtlijst.
€ 39,00
Wil je nog meer leren hoe je de overvloed van het seizoen kunt vasthouden en dus kunt genieten van smaakvolle, zelfgemaakte lekkernijen het hele jaar door? Doe dan mee aan de vervolg workshop van het conserveren (inmaken) van voedsel op diverse en heerlijke manieren:
Drogen, fermenteren, wecken en inleggen op olie en azijn!
Tijdens dit vervolg kan het gaan over:
De inhoud wordt mede met de cursisten bepaald.
Voor wie is dit vervolg geschikt?
Let op! Deze workshop is niet geschikt voor mensen zonder ervaring, we gaan in deze workshop onze kennis uitbreiden/ verdiepen.
De workshop vindt plaats binnen bij boerderij Wolfslaar, voormalig kinderboerderij Wolfslaar.
De workshop is van 10.00 uur tot 13.00 uur
Materiaalkosten zijn 3 euro, ter plekke contant bij de docent te voldoen.
Boerderij Wolfslaar
Wolfslaardreef 95
4834 SN, Breda
O.E. (Olga) Kroes
Constant Permeke voorman van het Vlaams expressionisme ?
Voor meer info click hier ›In Februari starten alle NT2 cursussen. Schrijf je in want vol is vol !
Voor meer info over NT2 click hier. ›Aanmelden click hier ›